Megtakarítás & befektetés

Idöpontot egyeztetni

Ügyfélszolgálat hétfötöl-péntekig 7:00-19:00 óra között

+43 463 5858

Írjon nekük

magyarorszag@bks.at

Megtakarítás

Mindegy, hogy autóra, lakásra, vagy a következö nyaralásra gyüjt-e. Többféle lehetöséget is kínálunk Önnek, hogy álmai megvalósítására pénzt takarítson meg.

Bankunk különféle megtakarítási formákat kínál, legyen az a klasszikus takarékbetétkönyv, megtakarítási számla, lakástakarék szerzödés, megtakarítással kombinált életbiztosítás vagy devizabetét különbözö futamidök és hozamok mellett.

Osztrák állami betétbiztonság + politikai, jogi és gazdasági kiszámíthatóság + tanácsadási szolgáltatás az Ön anyanyelvén! Tesztelje le szolgáltatásainkat!

Befektetés

Részvények, kötvények, befektetési alapok vagy nemesfémek – bizalmas kapcsolatban áll velük? Ha igen, akkor nálunk jó helyen jár – tanácsadóink bemutatják a befektetési stratégiában lappangó lehetöségeket és Önnel együtt testre is szabják azt!

Ha Ön már rendelkezik értékpapír befektetési számlával: Igazítsa értékpapír számláját a piachoz és igényeihez! Tanácsadóink átvilágítják és az aktuális piaci adottságokhoz igazítják értékpapír befektetéseit. 

Használja ki Ön is a határon átnyúló tanácsadás lehetöségét! Egy másik szemszögböl vizsgálva - ráadásul mindezt az Ön anyanyelvén – teljesen új felismerésekre tehet szert!

Idöpontot egyeztetni

Ügyfélszolgálat hétfötöl-péntekig 7:00-19:00 óra között

+43 463 5858

Írjon nekük

magyarorszag@bks.at