Stratégia & Világkép

Mélyre nyúló regionális gyökereink adják tartós növekedésünk alapjait külföldön és belföldön egyaránt. Igényes ügyfelek számára mi vagyunk az ideális kapcsolat. Miért is van ez így? A válasz: Tökéletesen össze tudjuk kapcsolni kíváló tanácsadási képességeinket a jelenkor technikai megoldásaival. Ezek segítségével megerösítjük helyzetünket Ausztria vezetö bankjai között.

Regionálisan gyökerezö struktúra.

Nyílt gondolkodás.

Kíváló megvalósítás.


Mélyen gyökerezö regionális strukturánk stabilitást nyújt, ezáltal belföldön és külföldön egyaránt egészséges ütemben tudunk növekedni.

Nemzetközi univerzális bank vagyunk, mely önálló és független a döntéshozatalban.

A „3 Banken Gruppe” bankcsoporthoz tartozásunk és az egyenjogúságon alapuló együttmüködésünk a szövetségen belül egy nagybank erejét adja.


Az önmagunk által meghatározott utat járjuk, lépésröl lépésre dolgozzuk fel magunkat Ausztria tíz legfontosabb bankjának körébe.

Csak akkor vállalunk kockázatot, ha saját erönkböl is meg tudunk vele küzdeni. Ily módon biztosítjuk függetlenségünket és önállóságunkat.

Azonosulni tudunk ügyfeleink egyéni igényeivel. Igényes ügyfelek számára idéalisan össze tudjuk kapcsolni kíváló tanácsadási képességeinket a modern kor technikai megoldásaival.


Àtfogó fenntarthatóságra törekszünk, ezért a bankunk felé áradó bizalom magasfokú és innovációs erönk meggyözö.

Munkatársaink saját felelösségük tudatában és a minöségi alapelvek betartása mellett tevékenykednek. Attraktív munkahelyet és kihívásokkal teli jövöképet kínálunk nekik. Munkatársaink képzésébe hangsúlyozottan energiákat fektetünk és támogatjuk a hivatás és a magánélet összeegyeztethetöségét.

Részvényeseink részére hosszútávú értéknövekményt kínálunk, mely egy elfogadható mértékü éves hozammal párosul. Így vonzóak vagyunk, mint befektetési célpont és ezáltal erösítjük a tökemegfelelésünket.

Három fö intézkedési csomag fogalmazza meg jövöbeli sikereink alapját. Professzionális rizikóstratégiánk segítségével aktívan és fenntarthatóan szeretnénk jövönket bebiztosítani.

 1. A saját töke a további növekedés kulcsa
  Stratégiai kezdeményezéseink a saját töke arányának javítását és a kockázatmentes növekedést hozó üzletágak bövítését célozzák meg.
   
 2. Nyereségorientált és költségtakarékos hozzállás egy önálló jövö érdekében
  A BKS Bank a gazdasági- és pénzügyi világválság éveiben is tartósan elfogadható nyereséget gazdálkodott ki, mivel valamennyi bevételi eséllyel élünk és tartalékainkat megfontoltan kezeljük. 
 3. Felelösségtudatunk növeli versenyképességünket
  Hozzáértö, jól képzett munkatársaink a legföbb eszköztárunk. Hangsúlyt fektetünk a teljesítmény folyamatos javítására, egy nyílt visszajelzési kultúra állandósítására és vezetöink, valamint munkatársaink betanítására és továbbképzésére.
   
 4. Kockázati megosztás és stratégiai irány
  Üzleti tevékenységünk egyik legföbb eleme, hogy idöben felismerjük a fellépö kockázatokat és ezeket hatékony kockázatkezelésünk útján korlátozzuk.
   
 5. Vállalati minöségre és fenntarthatóságra épülö üzleti modell
  Kifejlesztettük önálló fenntarthatósági stratégiánkat, melynek segítsével a fenntarthatóságot beleépítjük üzleti modellünkbe.A zöld- és szociális alapok bevezetése, az energiafelhasználás csökkentése, valamint a család és munkahely összeegyeztethetösége napi témáink.

Mint „szívélyes“ bank regionális összekötö kapocsként gondoskodunk róla, hogy ügyfeleink jól érezzék magukat. Kìváló tanácsadást, szolgáltatást és termékminöséget, továbbá értéknövelö kapcsolatí hálót nyújtunk. Ìgy közösen alakítjuk a hosszútávú, élhetö jövöt. 

Szívélyesség Emberközelien, egyenrangúan, közeli partnerségben tevékenykedünk – kiemelten empatikusan és elismeröen.
Erös kapcsolati háló Dolgozóinkat, ügyfeleinket és partnereinket rajongóinkká alakítjuk és értéknövelö hálózatot építünk.
Jövöbe mutató irányultság Kíváncsiak vagyunk, idöben felismerjük és elörelátóan használjuk a hozzánk illö trendeket, miközben a lényegi elemeket nem veszítjük szem elöl.
Felelösségteljes viselkedés A társadalmi felelösségvállalás jelképei és terjesztöi vagyunk, a hosszútávú növekedés és az egészséges, hosszútávú befektetés jegyében munkálkodunk.
Kiváló Csak azzal foglalkozunk, amihez valóban értünk, de ezt jobban tesszük, mint versenytársaink, ezért jobban teljesítünk az elvártnál.
Regionális kapcsolódás Büszkén viseljük, hogy honnan jöttünk, a régiók összekapcsolásával, együttmüködve dolgozunk és helyben érezhetö hozzájárulásunkat nyújtjuk.