Stratégia és értékek

Mélyre nyúló regionális gyökereink adják tartós növekedésünk alapjait külföldön és belföldön egyaránt. Igényes ügyfelek számára mi vagyunk az ideális kapcsolat. Miért is van ez így? A válasz: Tökéletesen össze tudjuk kapcsolni kíváló tanácsadási képességeinket a jelenkor technikai megoldásaival. Ezek segítségével megerösítjük helyzetünket Ausztria vezetö bankjai között.

A BKS Bank a fenntarthatóságra összpontosító növekedési stratégiát követ. Ez a stratégia hosszú évek óta sikerünk alapja. Értékrendünk határozza meg tevékenységünket, és jellemzi az ügyfeleinkkel, alkalmazottainkkal, részvényeseinkkel és üzleti partnereinkkel való kapcsolatunkat.
A kitüzött  vállalati célok elérése érdekében egy görög templomra emlékeztető stratégiai struktúrát dolgoztunk ki. A professzionális kockázati stratégiával kombinálva kívánjuk jövönket aktívan és fenntarthatóan alakítani.

 1. Márkakiválóság 
  A BKS Bank egy olyan szilárd márka, amely már több mint 100 éve sikeres a piacon. A felmérések során alkalmazottak és ügyfelek újra és újra megerösitik, hogy nagyon elégedettek a munkánkkal és bizalommal fordulnak felénk. Ez a pozitív visszajelzés ösztönöz minket arra, hogy tovább haladjunk a kijelölt utunkon amelynek követésében az értékeink – szívélyesség, regionális összekötöttség, erös kapcsolat orientáltság, felelösségteljesség, jövötudatosság és kiválóság – segítenek minket. 
 2. Piac és célcsoportok 
  Célunk lépésröl lépésre, saját erönkböl növekedni. Ennek az eléréséért folyamatosan azon dolgozunk, hogy minden régióban új ügyfeleket szerezzünk. Nem zárkózunk el további fiókok nyitásától, amennyiben jó piaci lehetöségeket látunk a területen. 
 3. Digitális átalakulás  
  A technológiai változás számtalan éve kíséri munkánkat. Az új lehetöségek amelyek a digitalizációban rejlenek még korántsincsenek kifogyóban. Ebböl kifolyólag a fenntarthatóság mellett a digitalizáció marad az innováció hajtóeleme. 
 4. Teljesítmény 
  Magas költségtudatosság jellemzi vezetöinket és alkalmazottainkat. Befektetési döntéseinket részletes költség-haszon elemzés alapján hozzuk meg. 
 5. Saját töke
  Sajátos fenntarthatóságistratégiát dolgoztunk ki, amelynek körén belül a fenntarthatóság még inkább az alaptevékenységünk részévé válik. Ezért a Social- és Green-kötvények bevezetése, az energiafelhasználás csökkentése, továbbá a munka és a család egyensúlyba helyezése is napirendre került. 

Mint „szívélyes“ bank regionális összekötö kapocsként gondoskodunk róla, hogy ügyfeleink jól érezzék magukat. Kìváló tanácsadást, szolgáltatást és termékminöséget, továbbá értéknövelö kapcsolatí hálót nyújtunk. Ìgy közösen alakítjuk a hosszútávú, élhetö jövöt. 

Szívélyesség Emberközelien, egyenrangúan, közeli partnerségben tevékenykedünk – kiemelten empatikusan és elismeröen.
Erös kapcsolati háló Dolgozóinkat, ügyfeleinket és partnereinket rajongóinkká alakítjuk és értéknövelö hálózatot építünk.
Jövöbe mutató irányultság Kíváncsiak vagyunk, idöben felismerjük és elörelátóan használjuk a hozzánk illö trendeket, miközben a lényegi elemeket nem veszítjük szem elöl.
Felelösségteljes viselkedés A társadalmi felelösségvállalás jelképei és terjesztöi vagyunk, a hosszútávú növekedés és az egészséges, hosszútávú befektetés jegyében munkálkodunk.
Kiváló Csak azzal foglalkozunk, amihez valóban értünk, de ezt jobban tesszük, mint versenytársaink, ezért jobban teljesítünk az elvártnál.
Regionális kapcsolódás Büszkén viseljük, hogy honnan jöttünk, a régiók összekapcsolásával, együttmüködve dolgozunk és helyben érezhetö hozzájárulásunkat nyújtjuk.